diumenge, 14 de març del 2021

COOPERACIÓ ENTRE ELS BANCS DE TEMPS


 

Si una cosa ha posat de manifest la pandèmia, és la necessitat de crear xarxa social. On no han arribat els serveis públics, han arribat les persones que participen del teixit col·laboratiu del seu entorn.

Els BdTs han promogut aquesta xarxa d’intercanvi abans, durant i en aquesta nova normalitat adaptant-nos a les circumstàncies. La distància social ens ha robat les abraçades, però la tecnologia ens ha posat en contacte amb persones que estaven lluny. Aquest nou model també ens permet apropar-nos a les xarxes d’altres barris, pobles, ciutats i països. Xarxes de persones amb els mateixos interessos col·laboratius que comparteixen el seu coneixement sense importar la seva ubicació.

En aquest sentit la Xarxa Global de Banc de Temps ofereix els tallers online dels seus BdTs associats a tots els usuaris i usuàries del món. Una oportunitat de créixer com a xarxa i com a persones aprenent i interactuant amb usuaris d’altres ciutats o països.

A més, el tallers online de la Xarxa tindran cost 0. Una iniciativa per fer que aquesta nova normalitat sigui una experiència enriquidora.

A aquest blog, podràs veure les activitats online oferides per altres BdTs. Per qualsevol pregunta, escriu-nos a bdtstceloni@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada