diumenge, 1 de març del 2015

Trobada de....Perdó, la Gran Trobada de Febrer!!!

Que tal humanets??

Arribem una mica tard, però arribem al cap  i a la fi, i abans no se celebri la propera!!! Us volem explicar, fer un esbós verbal repuntat amb quatre instantànies, de què va anar la darrera trobada, la que més assistència ha gaudit des que va néixer el Banc del temps, amb molta diferència. Alguns, ens atrevim a pensar que el Banc de Temps de Sant Celoni comença a veure madurar els fruits, que ara fa un temps va sembrar amb paciència i il-lusió, entre d'altres! I aquests que ens atrevim a pensar en aquest sentit ens alimentem del fet que, a la trobada vam ser quasi 40 usuaris (9 dels quals acabats d'inscriure's), i som 84 usuaris/àries a data d'avui!! A tot això, evidentment, suma l'entrada en escena de tallers, xerrades i espais de trobada. 

Entrant en matèria específica, comentar l'especial i ben-rebuda presència de gent del Banc del Temps de Santa Maria de Palautordera (la Maite, part responsable del funcionament, i algun/a usuari/ària). Precisament amb el Banc del poble veí, es va parlar de properes col·laboracions com en el Mercat d'intercanvi de roba organitzat per ells, i de fer possible en breu l'opció de creuar intercanvis entre ambdós Bancs, sense comissions eh!!?;) 

I no seguint l'ordre cronològic, esquivant lo establert, dir que tot va començar presentant-nos, als nous, explicant qui érem. També es van explicar alguns intercanvis realitzats darrerament, i els usuaris nous van fer-nos uns cèntims de com ens han conegut i què els interessa, ara per ara, del que ofereix el Banc. 

També va haver temps per a fer una presentació del Timeoverflow, sobretot pensant en els/les nous/noves, eina quasi indispensable, i utilíssima per a fer el que volem fer com a usuaris al Banc, intercanviar!

I per acabar, es van fer quatre pinzellades sobre els tallers, que ja estan en marxa navegant a mar obert, i d'aquí vam passar a fer...el pica-pica, expressió que sovint queda petita a la realitat!! En aquesta edició de pica-pica, els xefs més valents i generosos van regalar-no unes croquetes de llenties (Rebiha), una senyora truita (Mentxu), un senyor pastís (Abdel),… tot amb l'etiqueta de "casolà", i algunes porquerietes que també, no ens enganyem, ens agraden a uns quants!!

Ah, no ens oblidem d'afegir que la maquinària del BdT ja compta amb 4 noves incorporacions!! Això és motiu de celebració, sí, que potser des de fora no es veu però tot el que s'està fent al Banc (cartells publicitaris, difusió constant d'informació per diferents canals, millora i manteniment del Timeoverflow, organitzar tallers etc.) implica feina i darrerament anàvem una mica de cul, pel que son moooolt benvingudes les 4 noves incorporacions!! Això va per la Mireia, la Melina, la Laura i el Marc!! I benvinguts sigueu també tots els nous usuaris i usuàries apareguts darrerament, que n'heu estat uns quants!!! 

Ara sí, que s'està acabant la tinta, anem finalitzant l'episodi d'avui, marxant no abans sense deixar-vos un parell de fotos, i esperant trobar-nos en el proper episodi, i si en voleu ser actors ja sabeu!!!




Cuideu-vos, a vosaltres i als altres, i fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada