dilluns, 16 de març del 2015

Acta del darrer acte

Bones!!

A continuació ve adjunta l'acta del que va donar de sí la darrera trobada de març, que consolidant l'exuberància de la de febrer, ha estat de grans dimensions i plena de "suc"!

"Som 22 assistents. Hi ha cares noves!
La Montse i en Sergi presenten la sessió i comencen explicant què és un banc del temps.
Aquí a Sant Celoni ja som 87 usuaris i des de l’última trobada els números d'intercanvis han pujat molt.
Comencem explicant els tallers que s'han fet, i ho fem començant pel cartell de la Maria Beitia, la dissenyadora i usuària de BdT. Amb fotos projectades a la pantalla repassem cadascun dels tallers (el de cuina solar, el de mindfulness, moviment integral, cuina i dansa del ventre) – Usuàries de cadascun d'ells expliquen la seva experiència : molt bona acceptació i ple fins dalt el de moviment integral (per l'espai de la sala hi caben màxim 7 persones), ; el de cuina es va fer cuscús ; el de mindfulness que la Mentxu explica en què consisteix; el de cuina solar que es va fer fa temps ; i el de dansa del ventre que comença el 7 de març que encara no s'havia fet i es farà cada 1r i 3r dissabte al pavelló municipal. Es parla de les altres activitats com el té i punt dels dijous al Thea, i es projecten fotos (un espai de trobada d'intercanvi de punt i costura).
Després es fa roda d'usuaris i nouvinguts. Els “veterans” expliquen ofertes i demandes i intercanvis fets. Es parla del preu establert en el transport per la benzina (0,20 cèntims/km).
*Aquí només anotem als nous :
Sònia , Oriol, Joana, Montse, Melina, Laura, Marc, Maria, Marta, Jordi, Albert.
El Jordi és el president de l'associació AFADIS i ha contactat amb el BdT per veure com podem col·laborar i fer xarxa.
L'Albert és dissenyador gràfic i és el que ha realitzat el disseny dels cartells que es posaran a cada taller o activitat mentre s'està realitzant per indicar que som de BdT.
Sorgeixen forces demandes d'anglès i es decideix obrir grups de conversa paral·lels entre els interessats. La Mireia s'ofereix a posar en comú els grups i persones interessades.
La Melina i la Laura col·laboren a secretaria.
El Marc i el Roger han parlat de la possibilitat d'iniciar un taller de ioga en els propers mesos, depenent de l'ajuntament.
I passem al pica-pica."

I aquestes van ser les "quatre" notes que es van prendre a la trobada, no donen per escriure un llibre, però sí per a que el BdT pugui seguir fent petites i fermes passes!!

Esperem que us hagi estat d'alguna utilitat, i de totes maneres, sapigueu que qualsevol suggerència de millora serà considerada!

Fins la propera, ja trepitjant primavera!!!;)

A reveure!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada