dimecres, 4 de maig del 2016

Un aniversari celebra la vida


Un aniversari celebra la vida. El viatge de la terra al voltant del sol. Per ser sincers ningú del BdT té clar quan va néixer aquest col·lectiu. Igual que la fecundació d’un òvul es dóna 9 mesos abans de donar a llum, abans de ser un grup de quasi 200 persones fent intercanvis sense la intervenció dels diners, el BdT es va fecundar en alguna xerrada informal a La Clau o en passejades pels voltants del poble.

Així doncs aquesta primavera ens vam reunir per celebrar el segon any de vida d’un projecte que arreplega persones vingudes dels llocs més diversos, oferint serveis, habilitats i gratitud dels uns amb els altres.

A la plaça de la vila vam muntar unes carpes on es van oferir tallers infantils (manualitats amb llana i gomets, mandales, rellotges de sol i l’exitós pinta-cares!) ; i a l’interior de can Ramis es van realitzar tallers de confecció d’olis medicinals, xerrades pràctiques sobre shiatsu, reflexologia, tallers de ioga... A més, vam tenir l’ocasió de deixar-nos cuidar per 3 dels massatgistes que ofereixen les seves mans al BdT. La part festiva la van posar l’Escola de Samba del Baix Montseny amb una exhibició portentosa i la Karol Green, recent entrada al BdT que ens va oferir una supèrbia actuació al migdia, mentre s’acabava de preparar el dinar.
 

El dinar va ser un dels moments neuràlgics de la festa. Prop de 40 persones ens vam aplegar per compartir una magnífica paella que va servir, a més, per encetar el projecte de recuperació de menjar descartat a les parades del mercat dels dimecres. Un projecte que, esperem, tingui l’èxit que es mereix. La part dolça la van posar unes postres i una xocolata calenta que vam oferir a la canalla a la plaça.

Per molts anys, per molt de temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada