dimecres, 2 de desembre del 2015

Excursió sense temps al Pla de la Calma



El passat diumenge 8 de novembre vam fer una altra sortida per gaudir de la natura en tota la seva esplendor. A les 9.00 del matí sota un cel totalment ennuvolat ens vam trobar els assistents a la plaça de l'estació de Renfe de Sant Celoni, pocs però ben avinguts. Després d'un cafetó i mirant el blanc i fred dia amb poca confiança, ens vam posar en ruta. Tot sortint de Sant Esteve de Palautordera, va aparèìxer un sol fantàstic que ens va acompanyar tota la resta del matí. 

Vam arribar a la zona d'aparcament de Collformic i vam començar el camí cap al Pla de la Calma, gaudint de l'escalforeta al mig de la tardor. Vam gaudir del paisatge, dels núvols que quedaven per sota nostre i amagaven els pobles; i de Montserrat, la Mola i un munt de muntanyes que no teníem el plaer de conèixer personalment.

Després d'alguns dubtes amb la ruta potser derivats del fet que la informació que teníem d'internet deia que el passeig feia un cercle però al mapa que mostrava no ho era pas, vam acabar trobant la Barraca de pedra d'en Ramon o de les Lloses. Al seu interior vam trobar la perfecta rèplica de l'estela megalítica anomenada la Sitja del Llop (o Estela de la Calma). La peça original es troba al poble de Montseny.

Una vegada arribat a aquest punt, vam fer les fotos de rigor i mitja volta amb la calma...

Vam tornar una mica més tard de l'hora després d'aquesta primera excursió per a tots els públics del nou curs que no serà pas l'última.

Fins al 13 de desembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada