divendres, 3 de juliol del 2015

Taller de cuina saludable

Diumenge 28 de juny els usuaris del BdT vam tenir ocasió de gaudir d’un taller de cuina vegana i crudi-vegetariana de la ma de la Mentxu. L’encontre es va celebrar a La Clau que, un cop més, ens va cedir amablement la seva cuina i el local sencer per poder aprendre a cuidar-nos a partir del sentit del gust i de l’olfacte. I també del visual, perquè els plats, com podreu veure, tenen molt bona pinta.
 
Abans de començar la Mentxu ens va explicar el menú, els ingredients que faríem servir i les seves propietats. Hem de destacar que alguns d’aquests ingredients provenien del seu mateix hort i les receptes són algunes de les saludables i imaginatives propostes que ofereix al seu web on podreu trobar consells i assessorament en alimentació i mindfullness : http://armoniacorporal.es/

El menú va consistir en un suc verd per obrir la gana, una pizza apta per al·lèrgics al gluten ja que la pasta estava feta amb fajol (trigo sarraceno en castellà), i uns espagueti de carabassó amb salsa al pesto. I per postres, un brownie exquisit.


 

 
 
I després, clar, ens ho vam menjar al voltant d’una gran taula.

Gràcies Mentxu!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada